Brooklyn Nets er vert for treningsøkt for Damyean Dotson

En spiller som har tatt full nytte av pre-draft-prosessen, er tidligere Houston Guard Damyean Dotson. Han jobbet for Brooklyn Nets på onsdag.
 
Det er et tilbakevendende tema som utvikler seg innenfor Nets pre-draft strategi: mål spillere med muligheten til å strekke gulvet. Gutta over på NetsDaily har en fullstendig nedbryting av denne ukes planlagte treningsøkter, og de peker på det samme konseptet. Det bør ikke komme som en overraskelse for nettene å målrette skyttere. Tross alt løftet de opp de fjerde mest trepunktsforsøkene per kamp (31,6), som bare forbinder 33,8% av disse forsøkene, bra for femte verste i NBA. Disse tallene legger ikke opp måten Marks / Atkinson hadde forestilt seg.
 
Møt Damyean Dotson. En 6'5 ", 202 pund skytespekter fra University of Houston. Han tilbrakte sine to første college sesonger som spilte for Oregon Ducks, og ble plassert på PAC-12 All-Freshmen Team etter å ha scoret 11,4 poeng per kamp i 27,9 minutter per kamp. Etter å ha gjennomgått juridiske problemer i Oregon, dro Dotson til Houston, sin hjemby.
 
Dotson, 23 år gammel, kjempet for å vise elite playmaking evne i løpet av sin tid i Oregon og Houston. Han gjennomsnittlig 1,1 assists per spill i løpet av sin kollegiale karriere. Mock utkast har for øyeblikket ham over alt, noen tapper ham som en sen andre runde plukke, andre et mulig undrafted prospekt.
 
Mange knytter Dotson som et "draft sleeper", og det er akkurat det Brooklyn søker etter. Kan han være et alternativ på nr. 57 for Brooklyn, eller vil de trenge å flytte opp for å velge ham?
 
Med omtrent to uker til utkastet blir spillerne nå seriøst vurdert. Hvert lag føles annerledes om enkelte spillere, og det er vanskelig å fortelle hvor Dotson vil gå på utkastskveld. Så, hvis Brooklyn er enamored av sin forestilling på onsdag, Brooklyn Nets drakt,Brooklyn Nets basketball drakter er det en sjanse Dotson blir et Net den 22. juni.