Cleveland Cavaliers sophomore overraskelse: Kan Kay Felder bryte

Cleveland Cavaliers utarbeidet Kay Felder i andre runde sist sesong Kjøp Basketball Drakter. Etter et underwhelming rookieår, kan han bryte ut i sin sophomore sesong?
 
Med den 54. plassen i 2016 NBA-utkastet, ble Kay Felders NBA-drøm blitt en realitet. Standout fra Oakland Unversity ble utarbeidet av regjeringens champs, Cleveland Cavaliers.
 
Teknisk sett ble Felder utarbeidet av Atlanta Hawks og handlet deretter til Cavaliers for kontanter på utkastskveld, noe som indikerer at han sannsynligvis ble valgt av Cavaliers og bare plukket av Hawks. Trading plukker for kontanter ser ut til å være en trend som Golden State gjorde det denne sesongen og kjøpte Jordan Bell, en veldig god allroundspiller fra Oregon.
 
Felder så gulvet i 42 kamper for Cleveland Cavaliers. Hans sesong var mye shakier enn det skjønt. Felder hadde 10 poeng av å bli tildelt og tilbakekalt til Cavaliers D-League-agent, Canton Charge. For Cavs, Felder i gjennomsnitt bare 4,0 poeng per kamp, ​​men han gjorde gjennomsnittlig en anstendig imponerende 15,5 poeng per 36 minutter. I Oakland var Felder en high-volume scorer, men uendigheten som vises i NBA er forskjellig fra sine kollegiale motstandere.
 
Felder kommer inn i sin sophomore sesong med en brikke på skulderen Cleveland Cavaliers basketball drakter. Mens han var med Charge, var Felder sitt gamle selv, dominerende og tok over spill. Dette må begynne å oversette til NBA. Med det sagt, la oss ta en blast til fortiden og se hvordan spillere hans størrelse har faired i sine andre kampanjer.