Daryl Morey sier at raketter vil ha en fleksibel plan for å hvil

Daglig leder i Houston Rockets, Daryl Morey, sier at franchisen vil ha en fleksibel plan for å hvile James Harden, Russell Westbrook og andre viktige veteraner neste sesong.
 
Morey sier at målet for hvert lag er å ha de beste spillerne friske for sluttspillet. The Rockets har tittelenes ambisjoner og vil trenge Harden, Westbrook, Eric Gordon, PJ Tucker og Clint Capela sunt for etterårssesongen.
 
For at det skal skje, må Rockets sannsynligvis laste tak i noen karer i løpet av den ordinære sesongen.
 
Russell Westbrook kommer ut av to sesongoperasjoner, den ene på kneet og den andre på fingeren. Den tidligere MVP sier at han er 100 prosent og klar til å gå til neste sesong.
 
Det kommer til å bli vanskelig å laste styre Westbrook siden han er en hard konkurrent som ikke liker å sitte ute. The Rockets vil trolig koordinere seg med Westbrook og leiren hans gjennom hele sesongen med hensyn til hva som er den beste måten å styre Westbrooks kropp på, slik at han er i førsteklasses stand etter sesongen.
 
James Harden var tredje i ligaen forrige sesong på minutter per kamp. Westbrook ble fjerde Houston Rockets basketball drakter. Det er lett å se hvorfor Daryl Morey og Rockets ønsker å sørge for at de er smarte med Harden og Westbrooks minutter og arbeidsmengde i løpet av ordinær sesong.