Er Kobe Bryant rett i Jayson Tatum vurdering

Kobe Bryant kan ha vært litt spøk i forrige uke da han spurte hvorfor Los Angeles Lakers ikke utkastte Jayson Tatum. Men kommentaren forårsaket en røre på sosiale medier etter at han ble sett på å trene med Celtics 'fenom.
 
Det må være tøft for Los Angeles Lakers fans å se en Laker-legende som Kobe Bryant sender kunnskap til en rival i Jayson Tatum i stedet for en av medlemmene av den unge Laker-kjerne. Men etter sin spektakulære rookie sesong og breakout playoff ytelse, Kobe spørsmål om ikke å utarbeide ham i 2017 er en rettferdig en.
 
Selve sitatet kom fra Tatums trener Drew Hanlen som fortalte "The Retningslinjer med Evan Daniels,"
 
Denne kommentaren skal bare ses som ros for Tatum, i stedet for en jab på Lonzo Ball eller en hvilken som helst ung spiller på Lakers roster. Kobe sannsynligvis bare betaler et kompliment til en spiller som innrømmet at han modellerte sitt spill etter ham.
 
Det er fortsatt for tidlig å ringe at Lakers fikk det galt, og laget Lonzo Ball med nummer 2 over Tatum.
 
Ball har kanskje ikke levd opp til hans høye forventninger i år ett lagt ut av sin far og Magic Johnson, men han spilte godt nok til å vise at han kan være fremtidens Lakers poengvakt. Alt om Balls spill så over gjennomsnittet i år ett, foruten hans hoppeskudd, og det er noe han kan forbedre hvis hans form blir mer konsistent.
 
Selv med sine kamper å skyte ballen hadde Ball fortsatt en solid rookie sesong statistisk. Ball ferdig med gjennomsnitt på 10,2 poeng, 6,9 rebounds og 7.2 assists.
 
Den eneste kategorien som Tatum var bedre enn Ball i scoret med 13,9, og det var forventet når han dro inn i utkastet. Lakers utkastte ikke Ball for å være deres nummer én scoring-alternativ. Siden han var bedre enn Tatum i nesten alle andre kategorier, burde deres valg ikke bli så sterkt kritisert.