Fra den fjerde i USA til ingen bryr seg

Ingen far vil være barn. Når du ser at sønnen din endelig har oppnådd noe og til og med overgått seg selv, er denne stoltheten og glede uovertruffen og pengene blir ikke endret.
 
For Dwyane Wade, som har fylt 36 år og gikk inn i basketballkarrieren, ser han på å vokse sine barn trinnvis, blitt en stadig viktigere kilde til lykke og åndelig motivasjon i livet.
 
Hans eldste sønn, Zaire Wade, var barnet som hadde satt stille på faderens skulder og så forsiktig ut foran ham, og prøvde å gå på vei på farten hans far hadde gått på. .
 
Zaire, født i 2002, har nettopp blitt 16 år i år. Han er 6'2 "(ca 1 meter 88) og er en heltidsvakt på American Heritage School. Han har vist mye talent på retten. Sammenlignet med sine jevnaldrende har Zaire utvilsomt hatt de mest unike forholdene for vekst. Under Wades ord og gjerninger har hans kontrollteknologi og scoring evne vært ganske bra.
 
I fjor postet Wade en nyhet på Instagram for å feire Zaires hovedmål i siste øyeblikk av spillet.
 
I en alder av 16 hadde han ikke travelt på slutten av spillet, og han dribles raskt og raskt. Etter at lagkameratene plukket og rullet, tok de muligheten til å gjøre en rask retrett og skyte, og deres gode ferdigheter og modne sinn kan ses. Black No. 10, som forsvarte ham foran ham på den tiden, var startvakt for New York Knicks, Tim Tim Hardaway.
 
Men i tillegg til å arve de gode fysiske egenskapene til pappa, ser Zaire stil seg langt fra Wade. På toppen av perioden brøt Wade utvilsomt den forbløffende lynet av lynet. I motsetning Zaire tydeligvis foretrekker å skyte lange avstander. Hans tre-pointer, tre-pointer og tre-pointer har en liten grad av makt. Du vet, hans fars karriere gjennomsnitt er bare 28,7% per spill.
 
Zaire sa en gang at hans favorittstjerne er Mike Conley, som er venstrehåndet og har en enkel stil. Samtidig lærer han ofte Chris Pauls spillstil og fotsporene til den gamle mannen, noe som egentlig er bra. Derfor er hans driblende rytme mer eller mindre litt av skyggen av Flash.
 
Samtidig har han også sin egen unike forståelse av spillet. En god generell situasjon, en villighet til å dele karakteren, en perfekt klype av timingen av passet og en god følelse av posisjon på banen, slik at han kan kjøre hele lagets lovbrudd og sterkt berike lagets offensive stil. Han kan komme inn med andre lagkamerater, han vet at han vil ha et godt lag.
 
Takket være de flotte forbindelsene til den super-store pappa, kan Zaire ofte trene og kommunisere med NBA-spillere. Enten det er å konkurrere med dem eller akseptere deres undervisning på stedet, kan det få stor innvirkning på Zaire's basketballbane.
 
For nylig interagerte Warriors to-time FMVP Kevin Durant og Zaire og ga den yngre generasjonen mye veiledning. Han sa at Zaire kan finne ham når han trenger hjelp.
 
Durant sa han liker Zaire's game veldig mye. Han liker Zaire som lagets andre eller tredje offensive alternativ, og får alle involvert. Durant understreket at ikke bare skytespillet påvirkes av spillet, men også som et godt lag å kjempe. Til slutt sa han at Zaire fortsatt har en lang vei å gå og vil fortsette å jobbe hardt.
 
For to år siden hadde LeBron James innrømmet at blant Anthony, Paul, Wade og hans barn, Zaire Wade var "den sterkeste av samme alder barn i USA." Dette er basert på fakta. Zaire en gang rangert fjerde i USA i samme liste på den amerikanske nettsiden.
 
Men nåværende rangeringer har endret seg mye. I samme rangering av de siste videregående elevene gitt av ESPN, enten det er 2020 eller 2021, har Zaire ikke kommet inn i topp 60. Hans nåværende tilbud er 0, og den eneste MSU som er interessert i ham har alltid opprettholdt en relativt kald holdning. I kontrast, Scottie Barnes, som for tiden er rangert fjerde i ESPN 2020, har mottatt åtte tilbud.