Golden State Warriors bør passe på disse 3 farene med tanking

Golden State Warriors sitter for tiden med bunn i NBA-stillingen, med en rekord på 5-22. I store deler av den tidlige delen av året hadde trener Steve Kerr sitt korthåndte, unge lag som kjempet hardt bare for å komme til kort ved det siste hinderet. Det var det ideelle manuset for et tankhold. Ungdommene viste hjerte og lærte noen leksjoner basketball klær. I mellomtiden ventet Steph Curry og Klay Thompson i vingene til neste år, for å få selskap av noen få fremtredende utøvere fra dette året og et høyt loddtrekning tjent på alle disse tapene.
 
I løpet av de siste ukene har skriptet imidlertid tatt en vending til det verre. Warriors tapte tungt for Hawks, og deretter for Hornets på veien, før de klarte å droppe kamper hjemme mot Grizzlies, og til og med for de lave Knicks, til tross for at manglende kropper som kom tilbake til oppstillingen, inkludert premieoppkjøpet, D 'Angelo Russell.
 
På den lyse siden betydde det at Warriors har en lås på det nederste stedet for nå. Men det er reelle farer ved å utelukke eksklusivt på en slik strategi. Her er tre av de største farene.
 
Det er en tankegang om at det ikke spiller noen rolle hvordan tapene kommer, så lenge de hjelper de ping pong-ballene. På lang sikt er det ikke viktig. Imidlertid er det ikke bra for et ungdommelig lag å bli slått gjentatte ganger av ligaens verste sider. Demoralisering setter inn, innsatsen begynner å gli, og treneren begynner å bli innstilt. Ingenting gjør for kjemi som å miste. Før du vet ordet av det, blir alle utviklingsminuttene mer skadelige enn positive.
 
De tidlige spillene brakte håp, og bidro til å bygge litt tro. Den unge vaktlisten trengte bare å utføre bedre nedover strekningen, og de kunne bidra til et vinnerlag. Den siste strekningen er den typen basketball som kan tømme din selvtillit.
 
Denne uken ser Warriors Kings and Pelicans på Chase Center Golden State Warriors basketball drakter, klemt rundt en tur til Portland. Kanskje vil det være tegn på liv. Hvis ikke, kan ting bli skikkelig stygt de neste par månedene. Og selv om det hjelper lottooddsene sine, er det ikke nødvendigvis en god ting.