Gradering av Justin Jacksons sesongen 2019-2020

Gradering av Dallas Mavericks framover Justin Jacksons sesongen 2019-2020
Dallas Mavericks handlet for Justin Jackson i februar 2019. Valg av første runde i 2017 ble byttet for Harrison Barnes. Avtalen banet vei for Mavs å signere Kristaps Porzingis på nytt og være spillere i gratis byrå i fjor sommer.
 
Jackson hadde en sterk nærhet til sin andre NBA-sesong med Mavericks også. I løpet av de 29 siste kampene hans var han i gjennomsnitt 8,2 poeng og 2,3 returer på 18,3 minutter pr. Jackson skjøt 48,4 prosent fra feltet og 37,2 prosent på sine 3-poeng.
 
Det hadde fansen fascinert om 25-åringens potensiale. Noen så på ham som komboen fremover som Mavericks trengte å komme fra benken. Det var håp om at han kunne blomstre til et 3-og-D-alternativ i sin fyrste stund.
 
Ting har ikke gått som planlagt denne sesongen. Skytingen hans trakk tilbake. Nedgangen førte til og med at Jackson falt ut av rotasjonen ved noen få anledninger. Det har ikke vært kampanjen noen håpet på i 2019-2020.
 
Samtalene om at NBA kom tilbake i juli ser ut til å bli mer alvorlige. Det er ingenting definitivt ennå. Likevel ville det gå fire måneder uten at det ble spilt spill. I utgangspunktet vil en offseason ha funnet sted. Det betyr at de 67 kampene Dallas Mavericks spilte før suspensjonen alltid vil være deres egen sesong på mange måter.