Gud inn i Lakers nye signeringsmål

Los Angeles Lakers hadde et veldig stort gratis agentprogram sommeren 2018, med LeBron James og Paul George begge er kjente spillere til å forfølge. Imidlertid avslørte det siste tidspunktet at Lakers i tillegg til disse to spillerne, men også DeMarcus - fettere som et nytt jaktsmål.
 
Lakers jage fettere det er en veldig god grunn, han er en av de mest omfattende sentrene i ligaen, er ekstremt sjelden i ligaen, begge kan stemme på tre poeng, men også i posten storm. I mellomtiden er kusiner fortsatt en veldig god passer, slik at han blir en svært viktig offensiv kjerne til et lag.
 
Selvfølgelig ble fettere født med stikkende attributter, og som leder gjorde hans temperament temperament det vanskelig å få et lag sammen, så hva ville ha skjedd med et ungt lag som Lakers? Hvor mye ytelse folk er litt bekymret for. Dette garderobeskapet "kreft" er klart ikke den beste kandidaten, men det er ubestridelig at hans overlegne talent. Lakers plan er å introdusere fettere samtidig, da James eller George tiltrukket Los Angeles, slik at Lakers umiddelbart kan hoppe til topplaget med effekten av mesterskapets styrke.
 
Til et veldig ungt lag som Lakers, vil tiltrekke seg James og George for å bli med er fortsatt noe vanskelig. Tross alt er disse to stjernene målet for mesterskapet, Lakers er for unge, den totale styrken kan ikke oppfylle dette kravet . Men hvis kusiner kan bli med i Lakers, for James og George er utvilsomt en flott attraksjon, satte de et rødt overfylt lag muligheten for forbedring.
 
Fettere i gjennomsnitt 25,4 poeng, 12,7 rebounds, 5.1 assists, 1.6 stjeler og 1,6 blokker per spill denne sesongen. Det er en ekstremt allsidig spiller som uunngåelig vil gjøre ham til en viktig aktør i 2018-markedet for friagere som er spilt av lag.
 
Samtidig har Lakers-serien også problemer med å bli løst, Julius-Randle blir en begrenset gratis agent denne sommeren. Teamet har ikke tenkt å forlate ham, alle typer handel rykter har vært The Lakers begynte å kaste ham av hyllene klar for handel.
 
Lakers mål er å introdusere en superstjerne i 2018, slik at lagets hovedformål er å fjerne lønnsrommet. Gitt at Randle ville bli en begrenset gratis agent, vil han trolig motta verdifulle kontrakter fra andre lag når Lakers ikke vil velge å matche kontrakten. For å forhindre at Lakers endelig fikk noe, har de bare tenkt å handle Randle out.
 
Selvfølgelig er alt ikke absolutt. Ifølge innsidere vil Lakers velge å beholde ham hvis Lakers ikke handler Randle innen handelsfristen. Mest sannsynlig å bli er at Lakers mislyktes i fetterkampen, de er også i fjerde plass for å få en person som kan holde fast på scenen. Tross alt, fra lønnsmessige hensyn, må Randalls lønn være mye lavere enn fettere.