Hawks 'Prince' en vei unna 'fra retur

Taurean Prince er usannsynlig å komme tilbake til januar, ifølge Hawks trener Lloyd Pierce.
 
Begynnelsen lille fremover har savnet de siste åtte kamper med en venstre ankelforstuing. Han har også blitt utelatt for onsdagens kamp mot Pacers. Prince var planlagt å bli revurdert tre uker etter hans skade, led 3. desember mot Warriors. Han har nettopp kommet tilbake til retten for lysskudd.
 
"Han er fortsatt en vei unna," sa Pierce onsdag. "Han har ikke gjort noen lav effektaktivitet. Jeg tror vi skal se på ham etter nyttår. Det er den tryggeste innsatsen. "
 
Hawks har to road spill neste uke, på Wizards på Jan. 2 og hos Bulls på Jan. 4.
 
Hawks er sannsynligvis å få startkraften John Collins tilbake mot Pacers. Han savnet søndagens seier over stemplene med en venstre ankelforsterkning. Han er oppført som tvilsom, men gikk gjennom hele skytingen onsdag.
 
"Jeg tror han vil være god å gå," sa Pierce. Han gikk gjennom hele skytespillet, som var 45 minutter, og han jobber fortsatt. Med to dager (for ferien) var han i Florida, det var ikke mye for oss å se, så det var viktig for oss å se ham. "
 
Collins er en velkommen retur, da han har hatt en dobbel-dobbel i åtte av de siste ni spillene.
 
Hawks er også sannsynlig å få nybegynner Omari Spellman tilbake onsdag. Han har savnet de siste åtte kamper med riktig hoftesår. Han er listet som sannsynlig etter å ha fått sitt første 5-på-5-domstolsarbeid onsdag. Pierce sa at Spellman ikke har klart å få det siste skrittet til det siste skrittet da han kom tilbake, fordi laget var på veien og ikke hadde nok spillere til en 5-på-5-scrimmage.