Krigere starter raskt, håndterer enkelt Jazz i Game 1 seier

 
OAKLAND, California - The Golden State Warriors var haren, og Utah Jazz var skildpadden.
 
Haren vant denne kampen tirsdag kveld.
 
Stephen Curry scoret en kamp høy 22 poeng da Golden State tok en 1-0 ledelse i sin Western Kjøp Basketball Drakter Conference semifinal playoff-serie ved å beseire Utah Jazz 106-94 på Oracle Arena. Warriors var første laget som har fem spillere med fem eller flere assists i et playoff-spill siden Seattle SuperSonics gjorde det mot Phoenix Suns i 1993. Jazzen hadde ikke en enkelt spiller nå fem assisterer, som markerte dette spillet som Først i NBA playoff historie hvor et lag hadde minst fem spillere med fem assists mens andre laget hadde null.
 
Warriors skuespiller Mike Brown advarte sitt lag om at Jazz er nr. 1 i poeng per besittelse i overgang, til tross for rangering død sist i tempo. Golden State vant det kampen i Game 1, som utviste Jazz 29-6 i raske poeng.
 
"Vi klarte ikke å lage skudd tidlig, men vårt forsvar bare ga oss en mulighet til å finne det som kjører," sa Curry. "Og det er det du trenger i playoffs å virkelig hevde deg selv og få momentum på din side."
 
Utah trakassert Golden State langs omkretsen for å eliminere den lange ballen. Jazzen hadde noen suksess, da krigerne bare lagde 7 av 29 skudd fra bue (24,1 prosent). Men Jazz hadde ikke en ordning for å ta hjulene av Warriors 'høyhastighetsbil.
 
"Det hele starter med den forsvarssiden av ballen," sa Kevin Durant, som hadde 17 poeng, 8 rebounds og 6 assists. "Du får stopp og rebound, du kan løpe ut. Men hvis vi tar ballen ut hver gang, er det vanskelig for oss å komme inn i en rytme i et overgangsspill. Så bare stopper."
 
Warriors kom til en sterk start etter syv dager, racing til en 9-0 ledelse. Utah scoret ikke sin første kurv til 7:48 var i åpningskvartalet da den savnet sine første seks skudd.
 
Når Jazz kom på tavlen, hadde de et problem med omsetninger - spesielt Warriors scorer av dem. Golden State hadde bare syv omsetninger å gå med 32 assists, og jazzet hostet det opp 14 ganger. Warriors outscored Jazz 20-4 av omsetningene alene.
 
"De endrer ender raskt," sa jazz trener Quin Snyder. "De kuttes igjen. Jeg må bare se på filmen, men jeg trodde de var smartere, ja, men bare mer presserende og raskere tenkning, mer reaktive. Du har de øyeblikkene hvor du ikke er presserende nok, de bare Straffe deg for det. "
 
Krigerne var festlige på en natt de anerkjente "Vi tror" -laget fra 2007-sesongen. Tidlig i andre kvartal fikk Warriors et forsvarsstopp, og Andre Iguodala zippte et pass til en sprint Draymond Green nær halvbanen. Den allsidige kraften fremover presset den full damp fremover for en akrobatisk venstrehånds oppsetting i trafikken.
 
Grønn begynte da å stirre på venstre hånd i forbauselse. Han burde ha stirret på bena, fordi Jazz ikke kunne holde tritt.
 
Jazzsenteret Rudy Gobert er en av de beste forsvarerne i ligaen, men han er ikke en mirakelarbeider. I andre kvartal tok karri Gobert ut av sin komfortsone på omkretsen. Gobert slått på Curry Defensively, og to-time MVP krysset ham opp med litt skarp ballhåndtering, og sprang den store mannen rundt i en sirkel. Etter at skaden var ferdig, med publikum oohing og ahhing, kjørte Curry til kurven og ble ferdig med en smidig omvendt layup.
 
"Vi ønsket å prøve å få ham ut av malingen fordi det er der han er mest effektiv," sa Curry om spillet. "Han beskytter randen." Så hvis du kan få ham ut og få ham til å vekte noen vakter og noen vinger og prøve å gjøre ham ubehagelig i disse situasjonene, tror jeg det er til vår fordel. "
 
Sent i tredje kvartal mottok Green ballen på høyre vinge og tok av mot kurven. Jazz stor mann Boris Diaw var i malingen mellom Green og JaVale McGee. I forkant av Green kastet en smug-ovn, bodde Diaw hos McGee. Grønn tok det bare inn for en syltetøy. Da de kjørte tilbake på forsvaret, anerkjente Green McGee's innflytelse på spillet ved å løpe over til ham for en fem-fem.
 
Curry, som lagde 7 av 11 skudd fra banen, klarte en ankel i tredje kvartal. Men han kom tilbake til gulvet i 21 sekunder i fjerde.
 
"Bare rutinemessig vedlikehold," sa han. "Uansett om det er Golden State Warriors basketball drakter på baksiden eller på benken eller mellom kvartaler eller når det skjer. Det er ingenting å bekymre deg for."
 
Det var et spill hvor krigerne aldri slengte, og førte Jazz med så mange som 21 poeng. Spill 2 blir torsdag kveld på Oracle Arena.