Lakers Guard Dion Waiters Setter Twitter Ablaze After Debut

Dion Waiters gjorde sin etterlengtede Los Angeles Lakers-debut torsdag under lagets første gjennomgang i Orlando mot Dallas Mavericks. Hurtig triggervakten skuffet ikke.
 
Servitører gjorde et inntrykk tidlig på kampen og slo to av de tre første skuddene hans, inkludert en summer som slo tre-pekeren i første kvartal. Waiters scoret syv poeng på seks minutter og returen fra "Waiters Island" satte Twitter i brann etter hans sterke start.
 
Servitører avsluttet 3-av-7 i løpet av 13 minutter spilt. Han la til tre returer og en assist. JR Smith, som Lakers signerte for å erstatte Avery Bradleys vaktplass, spilte ikke i første omgang. Han spilte en god del i andre omgang, men logget 14 minutter. Smith scoret seks poeng - inkludert en sen trepeker - og hadde et par assists og en stjeling. Han var den verste på laget på minus 16, men det var ikke helt hans feil med Lakers-stjernene på sidelinjen for andre omgang.
 
Lakers signerte Waiters i mars, like før sesongen gikk på vent. Servitører hadde spilt på bare tre kamper for Heat før de landet med LA, så Lakers spilte det tregte spillet med å gjøre ham klar til aksjon. Men takket være COVID-19, endte det med at det ble måneder senere, og nå ser Waiters og resten av Lakers ut for å slå av litt rust før de forfølger franchisetidens 17. NBA-mesterskap.