Los Angeles Lakers bør ta Jamal Crawford opp på følere for å bli

Los Angeles Lakers er bare to kamper i NBA-sesongen 2019-20, så det er fremdeles altfor tidlig å ta noen utslett beslutninger. De har også måttet møte mot to av de beste defensive lagene i NBA i LA Clippers på åpningskvelden og Utah Jazz for deres hjemmåpner.
 
Los Angeles har ennå til og med ikke hatt sin fulle liste over et spill, inkludert forsesongen. Kyle Kuzma er i ferd med å komme seg etter en stressreaksjon i ankelen som han pådro seg under treningsleir med Team USA mens han forberedte seg til FIBA ​​verdensmesterskap. Rajon Rondo har også gått glipp av de to første kampene i ordinær sesong.
 
Selv om vi ikke har sett dem med full styrke ennå, har det vært noen takeaways fra tidlig sesong. Kombinasjonen av LeBron James og Anthony Davis er dødelig. Imidlertid mangler laget mye spill utover James med Rondo på sidelinjen. En annen skårer ville heller ikke skade.
 
Fans er ikke de eneste som legger merke til hva Lakers kunne brukt mer av i løpet av sesongen. Veteranfri agent, Jamal Crawford, har også tatt varsel.
 
Crawford tok nylig til Twitter for å få oversikt over hva Lakers kunne mangle til tross for deres superstjerneduo fra LeBron og AD.
Det bare skjer slik at Crawford perfekt passer regningen på det Lakers leter etter. Det er ikke noen konkrete bevis eller rykter om at Lakers er ute etter å legge en annen spiller til deres programliste for tiden, men hvis de skulle dyppe tilbake i gratis byrå, ville Crawford være noen verdt å se på.