Milwaukee Bucks Daily: John Hammond snakker om offseason planer

Den siste Milwaukee Bucks Daily er her som John Hammond gir et innblikk i lagets offseason-planer.
 
I denne siste utgaven av Milwaukee Bucks Daily, har vi nøkkeldetaljer fra Milwaukee Bucks basketball drakter John Hammonds etterspørselsmedie tilgjengelighet, nyheter om Milwaukee's NBA 2K e-sports franchise og mye mer.
 
Med utkast til treningsøkter som starter og snakker om gratis byråer og kontraktssituasjoner som gjør overskrifter, nærmer den travleste delen av Bucks offseason, og vi er her for å hjelpe deg gjennom alt.
 
Hvis du liker det du leser her denne gangen, må du sørge for å komme tilbake til oss hver morgen, hvor vi vil rydde opp alt du kanskje har savnet fra oss på Bak Buck Buck på den forrige dagen, så vel som våre valg fra andre utsalgssteder jorden rundt.
 
Hvis du har funnet en historie du vil se i en fremtidig utgave av den daglige, send den til oss på Twitter på @BhindTheBucks eller via e-post på winin6podcast@gmail.com.
 
La oss komme oss til det:
 
Best av bak Buck Pass fra 5/4/17
 
Milwaukee Bucks pre-draft treningsøkter: Første prospekter besøker Milwaukee (les her): Da Bucks holdt sin første trening for trening i 2017 på torsdag, ga jeg litt mer bakgrunn på spillerne og håper å imponere Milwaukee's speider.
 
PEAK Delly 1s: Gjør Matthew Dellavedovas signatur sko "vitne gritness"? (Les her): Tim Wray road testet Matthew Dellavedovas nye signatursko PEAK Delly 1s og ga en detaljert gjennomgang av hvordan de utførte.
 
Milwaukee Bucks 2016-17 Sesonganmeldelse: Jason Terry (les her): Vår sesongrevurderingsserie fortsatte som Jordan Treske undersøkte ytelsen og innflytelsen fra veteranvakt Jason Terry gjennom hele året.
 
Milwaukee Bucks: Orlando Magic viser seg interessert i Milwaukee Bucks GM John Hammond (les her): Ti Windisch skrev om rapporten fra ESPNs Marc Stein, som fortalte en Orlando Magic-interesse i John Hammond for sin ledige stilling.
 
Best of Bucks over Internett Fra 5/4/17
 
Tony Snell, Jabari Parker blant Bucks 'offseason bekymringer (les her): Associated Press-rapporten om kommentarer John Hammond gjorde om lagets intensjon om å signere Tony Snell, ventet på Greg Monroe's valgvalgsavgjørelse og et ønske om å Signere Jabari Parker til en langsiktig avtale.
 
Bright fremtid, store beslutninger for Bucks i lavsesongen (les her): Matt Velazquez fra Milwaukee Journal Sentinel rapporterte også fra John Hammonds medie tilgjengelighet, hvor han ga en samlet vurdering av lagets sesong og snakket om de beslutningene de møtte i Kommende måneder.
 
Hammond er begeistret for å være en del av Bucks organisasjon (les her): Etter tidligere rapporter fra ESPN om Orlando Magic's interesse i å ansette Hammond for en ledende basketball ops stilling, bekreftet Bucks GM sin spenning om å være en del av organisasjonen på en Tid for stor forandring og fremgang.
 
Milwaukee Bucks vil feste lag i ny e-sport liga (les her): Rich Kirchen av Milwaukee Business Journal rapporterer at Bucks vil være blant NBA-franchiseene som vil feltet lag er i ligaens NBA 2K e-sport liga som vil begynne i 2018.