Rockets 'Danuel House feirer i første postseason opplevelse

Etter uker der Danuel House Jr., så frem til sin første playoff-opplevelse, etter alle rådene i form av strenge retninger han hadde mottatt fra Rockets veteraner da han forberedte seg, fant han det meste å spille i Game 1 på søndag for å være en god tid.
 
"Det var morsomt," sa House. "Det var en annen atmosfære for meg. Jeg ville bare sørge for at jeg bidro på en stor måte defensivt og bare la min forseelse komme som den går." For meg handlet det om å være i riktig defensiv rotasjon. Vi må stoppe for å vinne spill. "
 
Deretter kom han tilbake til sin glede som syntes å være omtrent mer enn Rockets 32-poengvinner.
 
"Det er gøy. Det var morsomt," sa House. "Det er høyt nivå basketball og gutta konkurrerte. Det er alltid morsomt å gå ut og bare konkurrere."
 
Huset startet sakte, og gjorde 1 av sine første 6 skudd. Men med et par fjerde kvartal 3-pointers og en baseline stasjon til en slam, hjalp han å slå spillet til en blowout.
 
"Jeg er bare sikker på at jeg kan spre gulvet, så James (Harden) kan komme nedover banen hvis han vil og kaste CC (Clint Capela), lob eller CP (Chris Paul) kan slange det eller gå nedover kjørefelt og gi et ekstra pass, "sa House. "Så det er veldig gøy å være en bidragsyter til et lag som dette som er så bra."