Rockets 'Jeff Green ønsker allerede å være i Houston på lang sik

Jeff Green har bare spilt fem kamper for Houston Rockets.
 
Men veteran-spissen har blitt forelsket av franchisen, og han håper å gjøre Houston til sitt hjem i overskuelig fremtid.
 
Green sa at han og kona er glade i Houston. Han hyllet også byen for hva den har å tilby både fra et basketbal ståsted så vel som et personlig perspektiv.
 
Green signerte en 10-dagers kontrakt med Rockets tilbake 18. februar, og Houston har siden signert ham til en garantert avtale for resten av sesongen.
 
33-åringen er i gjennomsnitt 8,4 poeng og 3.0 returer i sin korte stint med Rockets, mens han også skjøt nesten 53 prosent utenfor buen. Green kjempet for å få det til offensivt mot Boston Celtics lørdag kveld (bare 1 av 5 fra feltet), men han la likevel til to blokker i den defensive enden.
 
Houston regner fremdeles ut rotasjonene sine når de kjøper seg inn i den "lille ballen" -strategien Houston Rockets basketball klær, men Green's profil kan gjøre ham til en perfekt passform for benkenheten.
 
Green kan spre gulvet samtidig som den gir defensiv allsidighet, og han er den slags atletiske vingen som rakettene ser ut til å begjære.
 
Om Houston er villig til å forplikte seg til Green som en del av fremtiden, er et annet spørsmål, men han ser ut til å være fornøyd med sin nåværende situasjon.