Rockets forsvar, små lineups nøkkel preseason vinner mot Spurs

SAN ANTONIO - Så forskjellig som de støtende stilene til de 3 glade Rakets og tilbakekjøpte Spurs kan være, gjennom det meste av første halvleg på søndag, syntes de å bevise at bare 3 pointers og midtbanespill teller det samme når de blir savnet .
 
Det kan ha vært noe annet Rockets vil ta fra den humpete banen forbi Spurs, 108-93, bak en sterk defensiv ytelse.
 
Å spille et lag som fortsatt vil legge opp, glad for å ta anstrengte hoppere i banen, gikk rakettene små på måter de sannsynligvis vil i løpet av den vanlige sesongen og noen som de ikke vil. Med backup senterene Isaiah Hartenstein og Marquese Chriss i Houston med forstuet anklene og Clint Capela går ut etter 22 minutter med en knust høyre hånd, gikk Rockets uten sentre mot Spurs All-Star LaMarcus Aldridge.
 
Aldridge fikk skuddene hans, inkludert mange han vanligvis ville gjøre. Men de underskårte Rockets utfordret ham nok, med hjelp av dobbeltlag som kom sent i skuddklokken, at Aldridge bare gjorde 5 av 15 forsøk på sin 27. minutt.
 
P.J. Tucker hadde kommet tilbake etter å ha savnet to kamper med vondt tilbake for å lede Rockets i scoring med 15 poeng på 7 av 15 skyting i sine 34 minutter mens han tok sin tur som Rockets 'lille utvalgsenter. Men det mer betydelige gjennombruddet kan ha vært sent i spillet da brannkraften som var tilgjengelig i den oppstillingen, tok kontroll.
 
Raketer hadde skutt dårlig gjennom det meste av natten. Men etter å ha gjenopptatt ledelsen på tre-punktsspill av James Harden og Tucker, avsluttet rakettene av Spurs da Carmelo Anthony tilbød en senbris.
 
Anthony, som kom ut av benken for første gang i preseason med Tucker tilbake, hadde gjort bare 1 av 7 skudd da han scoret 10 poeng i et to-minutters spann som skyndte rakettene til en 10-punkts bly. Han satte inn et par 3s og en iso-jumper i den strekningen, og viste et annet offensivt alternativ som ville komme med en liten oppstilling med han og Tucker som pseudo-sentre.
 
Rockets hadde funnet sin 3-punkts berøring da andre halvdel begynte, og bygde en 15-punkts bly. Som de har sporadisk gjennom de tre første preseason-spillene, etter noen få gode minutter, syntes rakettene å miste interesse, blandet noen slurvete omsetninger med sakte fotforsvar, spesielt i overgang.