16/08/2020
Mavericks-eier Mark Cuban har sett fram til dette fra det øyeblikket franchisen kjøpte nr. 3-plukke Doncic ved å handle nr. 5-valget (Trae Young) og Dallas første valg i 2019 (Cam Reddish).   Cubans konkurransedyktige karakter ble ytterligere fremhevet da Mavericks kjøpte Porzingis av Knicks i januar i fjor. Kuban hadde bare ingen måte å vite at den første køya fra Doncic-Porzingis etter sesongen skulle skje midt i en pandemi på Disney World campus i midten av august. ..
26/07/2020
Dion Waiters gjorde sin etterlengtede Los Angeles Lakers-debut torsdag under lagets første gjennomgang i Orlando mot Dallas Mavericks. Hurtig triggervakten skuffet ikke.   Servitører gjorde et inntrykk tidlig på kampen og slo to av de tre første skuddene hans, inkludert en summer som slo tre-pekeren i første kvartal. Waiters scoret syv poeng på seks minutter og returen fra "Waiters Island" satte Twitter i brann etter hans sterke start.   Servitører avsluttet 3..
26/06/2020
Bronny James, den 15 år gamle basketballbarn og sønn av fremtidige Hall of Famer LeBron James, kåret raskt Houston Rockets-stjernen James Harden da han ble spurt om hvem han ser på som NBAs fem beste spillere.   I en Twitch-spillestrøm ble James bedt om å velge de fem beste spillerne utenfor faren. Han refererte først til Giannis Antetokounmpo og Harden, som har vunnet NBAs to siste MVP-priser.   Etter å ha tatt pause for å tenke, la han deretter Damian Lill..
29/05/2020
Gradering av Dallas Mavericks framover Justin Jacksons sesongen 2019-2020 Dallas Mavericks handlet for Justin Jackson i februar 2019. Valg av første runde i 2017 ble byttet for Harrison Barnes. Avtalen banet vei for Mavs å signere Kristaps Porzingis på nytt og være spillere i gratis byrå i fjor sommer.   Jackson hadde en sterk nærhet til sin andre NBA-sesong med Mavericks også. I løpet av de 29 siste kampene hans var han i gjennomsnitt 8,2 poeng og 2,3 returer på 18,..
15/04/2020
NBA er i stillhet som et resultat av koronavirusutbruddet som har satt sidelinjen til profesjonelle idretter over hele kloden. Med 18 kamper igjen å spille i den ordinære sesongen for Utah Jazz, og en date med postseason på linjen, er det uklart når eller om sesongen kommer tilbake.   Med spillhandlinger i et holdemønster er det et ideelt tidspunkt å se på hver enkelt spiller på Jazzlisten og hvordan de har prestert denne sesongen. Har de overskredet eller ikke klart å i..
02/03/2020
Jeff Green har bare spilt fem kamper for Houston Rockets.   Men veteran-spissen har blitt forelsket av franchisen, og han håper å gjøre Houston til sitt hjem i overskuelig fremtid.   Green sa at han og kona er glade i Houston. Han hyllet også byen for hva den har å tilby både fra et basketbal ståsted så vel som et personlig perspektiv.   Green signerte en 10-dagers kontrakt med Rockets tilbake 18. februar, og Houston har siden signert ham til en ..
16/12/2019
Golden State Warriors sitter for tiden med bunn i NBA-stillingen, med en rekord på 5-22. I store deler av den tidlige delen av året hadde trener Steve Kerr sitt korthåndte, unge lag som kjempet hardt bare for å komme til kort ved det siste hinderet. Det var det ideelle manuset for et tankhold. Ungdommene viste hjerte og lærte noen leksjoner basketball klær. I mellomtiden ventet Steph Curry og Klay Thompson i vingene til neste år, for å få selskap av noen få fremtredende utøvere fra..
29/10/2019
Los Angeles Lakers er bare to kamper i NBA-sesongen 2019-20, så det er fremdeles altfor tidlig å ta noen utslett beslutninger. De har også måttet møte mot to av de beste defensive lagene i NBA i LA Clippers på åpningskvelden og Utah Jazz for deres hjemmåpner.   Los Angeles har ennå til og med ikke hatt sin fulle liste over et spill, inkludert forsesongen. Kyle Kuzma er i ferd med å komme seg etter en stressreaksjon i ankelen som han pådro seg under treningsleir med Tea..
29/10/2019
Los Angeles Lakers er bare to kamper i NBA-sesongen 2019-20, så det er fremdeles altfor tidlig å ta noen utslett beslutninger. De har også måttet møte mot to av de beste defensive lagene i NBA i LA Clippers på åpningskvelden og Utah Jazz for deres hjemmåpner.   Los Angeles har ennå til og med ikke hatt sin fulle liste over et spill, inkludert forsesongen. Kyle Kuzma er i ferd med å komme seg etter en stressreaksjon i ankelen som han pådro seg under treningsleir med Tea..
02/08/2019
Daglig leder i Houston Rockets, Daryl Morey, sier at franchisen vil ha en fleksibel plan for å hvile James Harden, Russell Westbrook og andre viktige veteraner neste sesong.   Morey sier at målet for hvert lag er å ha de beste spillerne friske for sluttspillet. The Rockets har tittelenes ambisjoner og vil trenge Harden, Westbrook, Eric Gordon, PJ Tucker og Clint Capela sunt for etterårssesongen.   For at det skal skje, må Rockets sannsynligvis laste tak i noen k..
16/04/2019
Etter uker der Danuel House Jr., så frem til sin første playoff-opplevelse, etter alle rådene i form av strenge retninger han hadde mottatt fra Rockets veteraner da han forberedte seg, fant han det meste å spille i Game 1 på søndag for å være en god tid.   "Det var morsomt," sa House. "Det var en annen atmosfære for meg. Jeg ville bare sørge for at jeg bidro på en stor måte defensivt og bare la min forseelse komme som den går." For meg handlet det om å være i rikti..
18/02/2019
CHARLOTTE, N.C. - James Harden var ikke interessert i MVP debatter. Han sa at hans scoring-strek var ikke mer enn å gjøre det som var nødvendig for å hjelpe Shorthanded Rockets-vinneren. Til tross for at han ledet NBAen for en andre påfølgende sesong, kjørte Harden ikke å score ham.   Da ble gjenstanden for hans trekk, 3-pointers tre-pointer som har tatt ham til å score ekstremer og 31-spillstrekk med minst 30 poeng, tatt opp. Han regnes ikke bare for det arbeidet han to..
27/12/2018
Taurean Prince er usannsynlig å komme tilbake til januar, ifølge Hawks trener Lloyd Pierce.   Begynnelsen lille fremover har savnet de siste åtte kamper med en venstre ankelforstuing. Han har også blitt utelatt for onsdagens kamp mot Pacers. Prince var planlagt å bli revurdert tre uker etter hans skade, led 3. desember mot Warriors. Han har nettopp kommet tilbake til retten for lysskudd.   "Han er fortsatt en vei unna," sa Pierce onsdag. "Han har ikke gjort noen..
06/11/2018
Golden State Warriors 'forbrytelse er umulig bra, men på en eller annen måte kan de score enda mer effektivt. Stephen Curry, Klay Thompson og Kevin Durant overvelder forsvar som forsøker å inneholde tre av de beste scorers noensinne, og likevel kan det være mer.   Maskert bak de stadig flygende høydepunktene i historiske Curry og Thompson trepunkts netter er det faktum at Warriors 'lovbrudd ikke er like i tråd med viktige analytiske prinsipper som det fører videre til. De..
08/10/2018
SAN ANTONIO - Så forskjellig som de støtende stilene til de 3 glade Rakets og tilbakekjøpte Spurs kan være, gjennom det meste av første halvleg på søndag, syntes de å bevise at bare 3 pointers og midtbanespill teller det samme når de blir savnet .   Det kan ha vært noe annet Rockets vil ta fra den humpete banen forbi Spurs, 108-93, bak en sterk defensiv ytelse.   Å spille et lag som fortsatt vil legge opp, glad for å ta anstrengte hoppere i banen, gikk ra..
17/09/2018
På grunn av åpningen av treningsleiren forbinder Houston Rockets leder Jeff Bzdelik - arkitekten til franchiseens nr. 6-rangerte forsvar - pensjon, forteller ligakilder til ESPN.   Bzdelik, 65, informert trener Mike D'Antoni og daglig leder Daryl Morey av sin beslutning på søndag. Bzdelik har vurdert pensjonering gjennom hele sommeren, og det er ingen helseproblemer som dikterte beslutningen, sier kilder.   Bzdeliks forsvar utviklet sig til en av NBAs beste enhet..
06/09/2018
På natten av 2016 NBA-utkastet tok Phoenix Suns fire separate risikoer, og som standard stakk dem sammen til en.   De valgte Dragan Bender fjerde overall, en rå, unik kroatisk stor som ville trenge tid til å finne ut av sitt offensiv ferdighetssett og utvikle en pålitelig jumper.   De handlet opp til nr. 8 i utkastet og plukket Marquese Chriss, utkastet til rawest-prospektet som måtte forbedre sin basketball IQ og pakke hans tantalizing atleticism inn i en slags..
27/08/2018
Statsminister Stephen Curry, Golden State Warriors, har fortalte at lukningsløpet er avsluttet på kvinnedagens likestillingsdag.   Curry, en av de mest kjente atletene i Amerika, har lenge brukt sin plattform for å snakke om sosiale problemer. Tidligere har han slått sammen med Donald Trump om presidentens politikk - noe som førte til at krigerne ikke ble invitert til Det hvite hus etter å ha klaget NBA-mesterskapet.   På søndag viste Curry sin oppmerksomhet ..
16/08/2018
Golden State Warriors superstjerne Klay Thompson kommer inn i det siste året i kontrakten. Vil han forbli en kriger forbi denne sesongen?   I en lønnskonkurranse er det vanskelig å holde en liste full av fire all-stars sammen, enn si fem som de gyldne statskrigerne vil ha i år.   Et par av disse All Stars-kontraktene utløper etter denne sesongen, inkludert Klay Thompson.   Klay går inn i den siste sesongen av hans fireårige kontrakt på $ 69 milli..
11/08/2018
Ingen far vil være barn. Når du ser at sønnen din endelig har oppnådd noe og til og med overgått seg selv, er denne stoltheten og glede uovertruffen og pengene blir ikke endret.   For Dwyane Wade, som har fylt 36 år og gikk inn i basketballkarrieren, ser han på å vokse sine barn trinnvis, blitt en stadig viktigere kilde til lykke og åndelig motivasjon i livet.   Hans eldste sønn, Zaire Wade, var barnet som hadde satt stille på faderens skulder og så forsi..
02/08/2018
Kobe Bryant kan ha vært litt spøk i forrige uke da han spurte hvorfor Los Angeles Lakers ikke utkastte Jayson Tatum. Men kommentaren forårsaket en røre på sosiale medier etter at han ble sett på å trene med Celtics 'fenom.   Det må være tøft for Los Angeles Lakers fans å se en Laker-legende som Kobe Bryant sender kunnskap til en rival i Jayson Tatum i stedet for en av medlemmene av den unge Laker-kjerne. Men etter sin spektakulære rookie sesong og breakout playoff yte..
06/04/2018
Dwyane Wade ble sendt tilbake til teamet på Trade Deadline, med hvem han vil være for alltid forbundet. Han tar nå rollen som eldste statsmann for Miami Heat - muligens bare i noen uker. Han har størst innflytelse utenfor retten.   Det er en håndfull spillere i NBA historie som er 100 prosent identifisert med en franchise. Kobe Bryant, Tim Duncan og Dirk Nowitzki er trolig de beste eksemplene på denne epoken, vil Damian Lillard bli en. Dwyane Wade er faktisk noen som sånn...
17/01/2018
Los Angeles Lakers hadde et veldig stort gratis agentprogram sommeren 2018, med LeBron James og Paul George begge er kjente spillere til å forfølge. Imidlertid avslørte det siste tidspunktet at Lakers i tillegg til disse to spillerne, men også DeMarcus - fettere som et nytt jaktsmål.   Lakers jage fettere det er en veldig god grunn, han er en av de mest omfattende sentrene i ligaen, er ekstremt sjelden i ligaen, begge kan stemme på tre poeng, men også i posten storm. I mel..
02/09/2017
Golden State Warriors har ikke bare vært i playoffs i mange år, men for det meste har de også vunnet tittelen Golden State Warriors basketball drakter. En Las Vegas-leverandør tilbyr nå sine kunder en veldig quirky innsats.   Med et forhold på 1000: 1, kan "Westgate SuperBook" settes på en playoff-bevegelse ved tittelforsvaret. Nysgjerrig, fordi: med en ansettelse på 100.000 dollar får kunden kun 100 Dolllar betalt. Selv med et spill i FC Barcelona mot en underklasse-mot..
03/08/2017
Cleveland Cavaliers utarbeidet Kay Felder i andre runde sist sesong Kjøp Basketball Drakter. Etter et underwhelming rookieår, kan han bryte ut i sin sophomore sesong?   Med den 54. plassen i 2016 NBA-utkastet, ble Kay Felders NBA-drøm blitt en realitet. Standout fra Oakland Unversity ble utarbeidet av regjeringens champs, Cleveland Cavaliers.   Teknisk sett ble Felder utarbeidet av Atlanta Hawks og handlet deretter til Cavaliers for kontanter på utkastskveld, noe..
05/07/2017
MIAMI, 4. juli - Miami HEAT kunngjorde i dag at de har fraviklet fremover Chris Bosh Kjøp Basketball Drakter.   "Chris forandret livet og basketball karrieren da han kom til Miami," sa HEAT president Pat Riley. "Og han endret våre liv til det bedre, på en måte som vi aldri ville ha forestilt oss da han kom til Miami HEAT. Vi vil for alltid være gjeldsbetalt til CB for hvordan han forandret dette laget og førte oss til fire turer til NBA-finalen og to NBA-mesterskap. Han er ..
08/06/2017
En spiller som har tatt full nytte av pre-draft-prosessen, er tidligere Houston Guard Damyean Dotson. Han jobbet for Brooklyn Nets på onsdag.   Det er et tilbakevendende tema som utvikler seg innenfor Nets pre-draft strategi: mål spillere med muligheten til å strekke gulvet. Gutta over på NetsDaily har en fullstendig nedbryting av denne ukes planlagte treningsøkter, og de peker på det samme konseptet. Det bør ikke komme som en overraskelse for nettene å målrette skyttere..
19/05/2017
Golden State Warriors er det beste laget i ligaen. De har samlet uten tvil det mest talentfulle laget i NBA-historien. De blir tildelt for deres individuelle storhet.   Ligaen annonserte sine tre All-NBA-lag. Stephen Curry, Kevin Durant og Draymond Green ble alle navngitt til et lag. Klay Thompson fikk også stemmer, men fikk ikke navnet på et lag.   Curry og Durant ble kalt til det andre laget. Curry mottok 93 andre plasser stemmer, men han mottok også en første ..
06/05/2017
Den siste Milwaukee Bucks Daily er her som John Hammond gir et innblikk i lagets offseason-planer.   I denne siste utgaven av Milwaukee Bucks Daily, har vi nøkkeldetaljer fra Milwaukee Bucks basketball drakter John Hammonds etterspørselsmedie tilgjengelighet, nyheter om Milwaukee's NBA 2K e-sports franchise og mye mer.   Med utkast til treningsøkter som starter og snakker om gratis byråer og kontraktssituasjoner som gjør overskrifter, nærmer den travl..
03/05/2017
  OAKLAND, California - The Golden State Warriors var haren, og Utah Jazz var skildpadden.   Haren vant denne kampen tirsdag kveld.   Stephen Curry scoret en kamp høy 22 poeng da Golden State tok en 1-0 ledelse i sin Western Kjøp Basketball Drakter Conference semifinal playoff-serie ved å beseire Utah Jazz 106-94 på Oracle Arena. Warriors var første laget som har fem spillere med fem eller flere assists i et playoff-spill siden Seattle SuperSo..
LeBron James Stephen Curry Russell Westbrook James Harden Chris Paul Kevin Durant Kyrie Irving Klay Thompson Kawhi Leonard Paul George Dwyane Wade Carmelo Anthony Dirk Nowitzki Anthony Davis